Intrum Sverige AB

Collector till Key Asset

Vi söker nu medarbetare till vår viktiga strategiska satsning Key Asset inom Investment Operations. Är du driven, tävlingsinriktad, brinner för att arbeta med stora fordringar samt är beredd att göra allt och lite till för att nå målet? Då är du personen vi letar efter.


Beskrivning av rollen

I rollen som Collector inom Key Asset ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för hanteringen av våra större egenägda fordringar. Du arbetar proaktivt, lösningsorienterat och relationsbyggande för att nå och sluta överenskommelser med så många slutkunder som möjligt. Rollen innebär också nära dialog och samarbete med Kronofogden. Du har ett stort eget ansvar och planerar och prioriterar ditt arbete till stor del i samråd med övriga kollegor.


Vem vi söker

Vi söker dig som kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med ödmjukhet och relationsbyggande. Du är en framåtlutad doer som utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt och kreativt förhållningssätt. Du har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla/förklara dessa på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Således är du också en mycket skicklig kommunikatör och förhandlare. Du har en god samarbetsförmåga att trivs att arbeta i grupp.

Vi ser att du har en gymnasieutbildning i grunden och därefter har byggt på med relevanta arbetslivserfarenheter inom service och försäljning. Det är bra om du är van och trivs att arbeta mot tydliga individuella mål. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.


Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi och uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, nytänkande och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas hos oss!


Frågor om tjänsten och ansökan

Vid frågor om tjänsten, varmt välkommen att höra av dig till Mikael Kvint, Team Manager – 034-069 81 12. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 8 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2017 hade bolaget proformaintäkter på 12,2 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Län:
Västra Götaland
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-06-03
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg alt. Varberg
Kontaktpersoner:
1) Mikael Kvint (Team Manager Investment)
tfn: 070-567 69 55
2) Janne Tingmyr (ordf Unionen Göteborg)
tfn: 031-616 954
Företagets hemsida:
http://www.intrum.se
Tillbaka till toppen