Intrum Justitia Sverige AB

Juniora Processjurister till Stockholm

Lockas du av ett varierande och utmanande arbete med eget ansvar för uppdrag mot klient?  Vi söker just nu drivna Juniora Processjurister till vårt Litigationteam i Stockholm. Vi erbjuder ett utvecklande och juridiskt kvalificerat arbete där du får möjlighet att arbeta med juridiska frågeställningar inom många olika rättsområden.

Som Junior Processjurist kommer du att arbeta inom avdelningen Litigation med fokus på tvistelösning, företrädesvis som ombud för Intrums klienter samt även som ombud för Intrums egenägda fordringar i tvistemålsprocesser i domstol. Teamet som består av två enheter, varav en i Göteborg och en i Sickla, arbetar med processföring och administrativa uppgifter kopplade till pågående processer.

De löpande arbetsuppgifterna innebär att bistå våra klienter vid kommersiella tvister och förhandlingar, både i och utanför allmän domstol. Du kommer att ha ett övergripande konsultativt ansvar för klienter, vilket innebär att du bidrar till att bygga en stark kundrelation. Vidare kommer du att vara behjälplig i interna frågeställningar samt viss utbildning av vår personal.

Profil
Vi söker dig med en svensk juristexamen och ett stort intresse för processer. Vi tror att du är precis i början av din karriär. Det är meriterande, men inget krav, om du har viss processvana och/eller har fullgjort notarietjänstgöring vid allmän domstol och/eller har erfarenhet av eget kundansvar. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete inom bank eller inkassobolag. 

Personliga egenskaper
För att lyckas hos oss krävs ett affärsmässigt synsätt med ett kommersiellt fokus, eftersom du tillhandahåller rådgivning till klienter och hjälper dem att lyckas. Du måste ha förmåga att skapa förtroende hos våra klienter och vara duktig på att kommunicera, såväl med klienter som med motparter och kollegor. Du har integritet och förmåga att uppträda på ett säkert sätt i din ombudsroll vid förhandlingar. Du drivs av att ge god service, hitta lösningar och du är givetvis van att leverera en hög kvalitet i allt du gör. Vi värdesätter också att du är en lagspelare som bidrar till ett gott samarbete i teamet genom att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.  

Är du intresserad?
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar löpande med urval. Ansök genom att klicka på "Skicka ansökan".

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-05-27
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
1) Martin Schreiber (Team Manager, Legal)
tfn: 031-61 69 13
2) Janne Tingmyr (Unionen)
tfn: 031-616954
3) Helge Nyman (Akademikerföreningen)
tfn: 08-527 275 87
Företagets hemsida:
http://www.intrum.se
Tillbaka till toppen